Business Construct

ZF 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR - Dan Pitic, proprietar Ax Perpetuum, furnizor de amenajări: Companiile au nevoie de infuzie de capital, la fel cum bolnavii au nevoie de respiraţie artificială

Dan Pitic controlează producătorul şi distribuitorul de articole pentru amenajări interioare şi exterioare Ax Perpetuum Impex din Cluj-Napoca.

Dan Pitic controlează producătorul şi distribuitorul de articole pentru amenajări interioare şi exterioare Ax Perpetuum Impex din Cluj-Napoca.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.05.2020, 16:14 247

Companiile au nevoie de sprijin din partea statului şi de decizii mai rapide pentru a se adapta realităţii aduse de pandemie, este de părere antreprenorul Dan Pitic, cel care controlează producătorul şi distribuitorul de articole pentru amenajări interioare şi exterioare Ax Perpetuum Impex din Cluj-Napoca.

„Companiile suferă din plin în această perioadă şi nu se vede, dar unele dintre ele ar trebui puse la ATI. Au nevoie de infuzie de capital, la fel cum bolnavii au nevoie de respiraţie artificială. Au nevoie de sprijin ca să poată depăşi această perioadă extrem de dificilă”, a spus Dan Pitic în emisiunea online ZF 15 minute cu un antreprenor.

El este acţionar şi în cadrul producătorului de mase plastice Napochim, unde deţine, prin intermediul Ax Perpetuum Impex, circa 25% din acţiuni.

„Avem o gamă largă de produse şi fiecare a fost influenţat într-un mod diferit. Pentru divizia de textile, aproape 90% din vânzări au dispărut în ultima lună. La alte divizii, reducerea a fost mai puţin drastică, dar oricum între 50 şi 90% din vânzări au dispărut din cifra noastră de afaceri în această perioadă”, a mai spus Dan Pitic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO