Business Hi-Tech

De la 1 septembrie 2023, Liudmila Climoc şi Julien Ducarroz fac schimb de roluri: Liudmila Climoc, care în prezent ocupă poziţia de CEO al Orange România, va prelua orange Polonia, iar Julien Ducarroz, actualul CEO al Orange Polonia, va veni în România

Julien Ducarroz, CEO Orange Polonia, şi Liudmila Climoc, CEO Orange România, fac schimb de pe pieţe de la 1 septembrie 2023.

Julien Ducarroz, CEO Orange Polonia, şi Liudmila Climoc, CEO Orange România, fac schimb de pe pieţe de la 1 septembrie 2023.

Autor: Ioana Nita

24.05.2023, 00:07 755

Eveţianul Julien Ducarroz, care în 2007 se remarca din poziţia de director de strategie în cadrul Orange România, revine după şapte ani la Bucuresti în cea mai înaltă poziţie din cadrul celui mai mare operator telecom de pe piaţa locală, cea de CEO al companiei, un mandat care va fi marcat de continuarea procesului de integrare cu fostul Telekom fix, dar şi de continuarea consolidării pieţei, respectiv posibilul exit a Deutsche Telekom – vânzarea operaţiunilor mobile (Telekom Mobile).

În prezent CEO al Orange Polonia, Julien Ducarroz va prelua de la 1 sep­tembrie 2023 funcţia de CEO al Orange România de la Liudmila Climoc, care va pre­lua la aceeaşi dată conducerea opera­ţiu­nilor poloneze ale gigantului telecom francez. Numirea lui Julien Ducarroz este supusă aprobării Consiliului de Administraţie local.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO