Business Hi-Tech

Acord de distributie intre ASUS si Flamingo

20.08.2004, 00:00 29

Compania Flamingo a anuntat incheierea unui contract de distributie cu Asus care vizeaza distributia intregii game de produse a companiei Asus si include printre altele placi de baza, interfete grafice, produse optice, calculatoare portabile si servere.
Contractul direct cu Asus ofera integratorilor locali solutii complete pentru proiectarea si asamblarea sistemelor informatice. Prin intermediul retelei nationale de distributie, coordonate prin centrele regionale care acopera teritoriul Romaniei, Flamingo va sprijini integratorii locali si ofertantii de solutii IT, au declarat reprezentantii companiei.
Flamingo are sediul central in Romania si este prezent pe piata internationala prin sapte filiale externe: Bulgaria, Croatia, Iugoslavia, Macedonia, Republica Moldova, Olanda si Ungaria. De asemenea, firma efectueaza livrari din depozitul din Olanda oriunde in Europa.
In Romania firma detine filiale in 30 orase, 70 de magazine IT, deservite de un depozit central de 2000 metri patrati localizat in Bucuresti, de un depozit in Zona Libera Giurgiu si de alte capacitati logistice.
Din grupul Flamingo face parte Flamingo Distribution Center, care opereaza cu o baza de 1400 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele 4 puncte de vanzare regionale.
Flamingo aduce pe piata romaneasca si produse software, servicii web design, servicii ISP, servicii tehnice, programe de upgrade.
Grupul Flamingo a realizat in anul 2003 o cifra de afaceri totala de 72 milioane USD. Flamingo are in plan o continuarea cresterii cifrei de afaceri, estimata sa atinga in anul 2006 valoarea de 180 milioane USD. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels