Business Hi-Tech

Afacerile clujenilor de la Vitacom au ajuns la 6 milioane de euro în primele nouă luni ale anului, în scădere cu 5% faţă de anul precedent

Credem că odată cu venirea sărbătorilor de iarnă piaţa va creşte şi vor avea de câştigat acei jucători care vor putea să susţină stocuri suficiente pentru acoperirea cererilor.

Vasile Andrei Vita, proprietarul Vitacom Electronics

Autor: Laurentiu Cotu

22.10.2012, 22:06 314

Importatorul şi distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca a obţinut în primele nouă luni o cifră de afaceri de peste 6 mil. euro, mai puţin cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, însă pe acelaşi trend cu evoluţia pieţei de profil. Compania estimează pentru acest an afaceri de 10 mil. euro.

"Trendul pieţei este similar cu cel din anul trecut. Totuşi, la începutul primului semestru s-a înregistrat o scădere a pieţei, însă aceasta şi-a revenit în cel de-al treilea trimestru. Sperăm să înregistrăm, spre finalul anului, o creştere moderată a afacerilor", a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Andrei Vita, proprietarul Vitacom Electronics.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO