Business Hi-Tech

Bogdănel Budeanu, FIA Integra: Vom închide 2021 cu afaceri de 2,1 mil. euro

Bogdănel Budeanu, CEO şi acţionar în cadrul FIA Integra: Piaţa locală s-a schimbat foarte mult faţă de ceea ce era acum 10-15 ani, când managementul de proiect era doar aşa, pe hârtie.

Bogdănel Budeanu, CEO şi acţionar în cadrul FIA Integra: Piaţa locală s-a schimbat foarte mult faţă de ceea ce era acum 10-15 ani, când managementul de proiect era doar aşa, pe hârtie.

Autor: Ioana Nita

09.08.2021, 00:05 192

Compania locală lucrează pentru o serie de jucători mari din industria de petrol şi gaze, utilităţi şi construcţii, printre clienţii săi numărându-se OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil, Black Sea Oil & Gas, Azomureş, Bog’Art, Prime Kapital, Electrogrup, CNE Cernavodă, Apavital, Aquatim, Compania de Apă Someş, ELCEN, Romgaz sau INA Croaţia.

Compania locală FIA Integra, specializată în integrarea şi implementarea soluţiilor de business intelligence, management al activelor şi management al proiectelor, precum şi în dezvoltarea software de soluţii conexe acestora, mizează anul acesta pe o cifră de afaceri de 2,1 milioane euro, în creştere cu peste 50% faţă de 2020, în condiţiile în care integratorul IT a reuşit să atragă o serie de proiecte mari în portofoliu. Deja, în primul semestru al acestui an, businessul FIA Integra a crescut la 1 milion euro, plus 34% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020.

„Noi creştem an de an cu 30-40% şi tendinţa de creştere se va menţine şi anul acesta. Mai mult ca sigur o să închidem 2021 cu o creştere de circa 50%, deci undeva la 2,1 mil. euro. Aproximativ 40% din cifra de afaceri va veni de pe plan extern şi 60% de pe plan intern. Piaţa externă a fost practic folosită de către FIA Integra la înce­put, de către mine şi parte­nerul meu, special pentru a ne maturiza şi a învăţa foarte mult din implementări de soluţii de natura asset management în companii mari, project management, plant information şi BI (business intelligence

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO