Business Hi-Tech

Cartelele Orange, reincarcate si din Italia, Belgia sau SUA

21.12.2009, 23:10 273

Orange, numarul unu pe piata locala de telefonie mobila, aextins, impreuna cu partenerul ezetop, serviciul de reincarcareinternationala a cartelelor preplatite in Italia, Belgia, MareaBritanie si SUA. Serviciul a fost initial lansat in Spania - taracu cel mai mare numar de romani plecati la munca in strainatate, inurma cu un an.
"Prin acest parteneriat, clientii aflati in strainatate pot sareincarce cartele PrePay prin reteaua ezetop, atat pe cele proprii,cat si alte cartele aflate in Romania sau in strainatate. Aminceput prin a oferi aceasta solutie in cinci dintre tarile cu celemai mari comunitati de romani, insa intentionam sa o extindem si inalte zone", a declarat, intr-un comunicat, Valentin Cartis, seniorproduct manager la Orange Romania.
Acordul dintre Orange Romania si ezetop le permite clientilorOrange sa primeasca credit de la prietenii si rudele dinstrainatate.
Serviciile de reincarcare PrePay Orange Romania devin disponibile,prin acest parteneriat, in magazinele din Spania, Italia, Belgia,Marea Britanie si SUA. Romanii din toata lumea vor putea reincarcacartela celor de acasa online, prin intermediul site-uluiwww.ezetop.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels