Business Hi-Tech

Cătălin Iţu preia conducerea diviziei de televiziune prin satelit a UPC din Europa Centrală şi de Est, un business de 1 miliard de euro pe an. „Sunt foarte încântată că am reuşit să îl numim pe Cătălin în acest rol în condiţiile în care are o experienţă extinsă în businessul de televiziune prin satelit."

Cătălin Iţu

Cătălin Iţu

Autor: Adrian Seceleanu

05.09.2017, 00:04 606

UPC DTH oferă servicii de televiziune prin satelit în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia.

Cătălin Iţu, vicepreşedintele pentru operaţiuni şi vânzări al UPC DTH, divizia de televiziune prin satelit a companiei a americanilor de la Liberty Global, va fi promovat de la 1 octombrie în funcţia de managing director, în locul lui Michael Lee, care va părăsi operatorul. UPC DTH, un business de peste 1 miliard de euro pe an, are operaţiuni în Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii de televiziune prin satelit în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia. În România, compania oferă servicii sub brandul Focus Sat şi a înregistrat anul trecut afaceri de 90,3 mil. lei (20,1 mil. euro) prin compania dedicată. UPC avea la jumătatea acestui an în România 352.100 de clienţi pentru serviciul de televiziune prin satelit, fiind al treilea jucător de pe piaţă, după Telekom şi RCS&RDS (Digi).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO