Business Hi-Tech

Codurile de bare urca businessul AQ cu 25%

02.03.2006, 20:36 116

Compania clujeana Advanced Quality (AQ), specializata in tehnologia codurilor de bare, estimeaza ca va obtine o cifra de afaceri de 2 milioane de euro anul acesta, in crestere cu 25% fata de anul trecut, conform oficialilor companiei.

"Ne bazam in primul rand pe cresterea interesului pentru solutiile de marcare industriala si pentru cele destinate industriei alimentare", a declarat Dorel Dragos, directorul general al companiei.

De asemenea, compania are in plan sa finalizeze in perioada urmatoare un proces de rebranding, schimbandu-si numele in Logicode. "Procesul de rebranding a fost necesar odata cu mutarea recenta a sediului fiscal din Zalau la Cluj, deoarece aici existau prea multe firme a caror denumire incepe cu AQ", a spus Dragos.

In iulie 2005, compania a obtinut o certificare (Intermec) pentru implementarea in Romania a solutiilor RFID, cunoscute sub numele de "etichete inteligente" (etichete cu cipuri integrate, care comunica prin radio). "Suntem momentan in etapa de promovare a conceptului si speram ca anul acesta sa convingem o firma de pe piata romaneasca sa investeasca intr-un proiect pilot. Acest lucru ar deschide mult piata in domeniu", a mai declarat Dorel Dragos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO