Business Hi-Tech

Cristian Popescu, SAP: Până la finele anului vom mai recruta 100 de persoane

Cristian Popescu

Cristian Popescu

Autor: Adrian Seceleanu

13.09.2016, 10:52 988

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business, va ajunge până la finele acestui an la 500 de angajaţi faţă de 400 în prezent, a declarat Cristian Popescu, Managing Director al companiei în cadrul unei conferinţe de presă.

“Avem în plan să ajungem la 500 de oameni până la finele acestui an, este şi ţinta noastră internă şi obiectivul asumat prin proiectul de investiţii depus la Ministerul Finanţelor Publice (n. red. - pentru a obţine ajutor de stat)”, a declarat Popescu.

Recrutările vor fi realizate în toate cele trei centre deţinute de SAP în România, respectiv în Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca, a adăugat el.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 183,9 milioane de lei (41,4 milioane de euro), în creştere cu 6% faţă de anul precedent, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Profitul net al companiei de software a crescut cu 33% la 44,9 milioane de lei iar numărul mediu de angajaţi a ajuns la 371 de persoane după ce firma a făcut 63 de recrutări, rezultă din datele de la Finanţe.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO