Dan Ostahie a ajuns la afaceri de 339 de milioane de lei cu distribuitorul şi producătorul de echipamente IT&C Complet Electro Serv

12 iun 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Compania Complet Electro Serv, controlată de antreprenorul local Dan Ostahie, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de echipamente IT&C, electronice şi electrocasnice, dintre care unele şi sub brandul propriu, a înregistrat anul trecut o creştere de 28,1% a cifrei de afaceri, până la 339,4 mil. lei (74,3 mil. euro), conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Aceasta este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată de companie de la înfiinţare, în anul 1991. Iniţial compania oferea servicii de reparaţii şi asambla computere. Ulterior compania a început să ofere şi servicii de distribuţie şi a lansat şi echipamente IT&C, electronice şi electrocasnice sub brandurile proprii Myria, Simbio, Everest şi Vortex.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Dan Ostahie
, distribuitorul şi producătorul de echipamente
, IT&C
, Complet Electro Serv
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide