Business Hi-Tech

eMAG: 2,5 mil. euro in relocarea sediilor si platforme IT

14.05.2008, 17:51 24

eMAG, cel mai mare retailer online de pe piata locala, a investit 2,5 milioane de euro in relocarea activitatilor companiei in noi sedii specializate si in platforme IT.
Retailerul a anuntat la inceputul acestui an ca intentioneaza sa-si transfere operatiunile in noi sedii, pentru a face fata cresterii afacerilor si pentru a-si optimiza activitatea.
Prima etapa a relocarii a constat in deschiderea unui centru logistic in zona comerciala din vestul Bucurestiului, adiacenta autostrazii A1. Spatiul dedicat este de 3000 mp, organizat ca depozit si centru de expeditii. Noul centru logistic este functional din aprilie si este programat sa asigure necesarul operatiunilor pentru urmatorii trei ani.
Compania lucreaza si la dezvoltarea unui concept nou de showroom, care va fi dezvoltat in cadrul Grant Shopping Center Crangasi. Lansarea eMAG.Live! Concept Showroom este stabilita pentru finalul acestui an. Compania a relocat si centrul de service, de asemenea in zona Crangasi din Bucuresti. De asemenea, eMAG se va muta intr-un nou sediu central, localizat intr-o cladire de birouri structurata pe sapte niveluri.
eMAG a raportat in 2007 afaceri de 76,7 mil. euro si estimeaza pentru anul curent un business de 140-150 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO