Business Hi-Tech

Gadgetul zilei: MP3 player care poate fi folosit si ca reportofon

21.05.2001, 00:00 31



Pentru iubitorii de muzica in format digital si chiar jurnalistii au putut admira la editia din acest an a Flamingo Computer Show un MP3 player care poate fi folosit in acelasi timp si ca reportofon.

Aparatul se numeste jazPiper si este produs de compania asiatica Richfield Innovations. Cu o capacitate a memoriei interne de 64 MB, modelul este dotat cu un tuner FM stereo, un ecran LCD pe 4 linii de afisaj pentru incarcarea numelui melodiei, nivelul acumulatorului, modul in care opereaza si, in plus, capacitatea de inregistrare de voce se ridica la 4 ore. Cele doua baterii de 1,5 V tip AA ii confera playerului o autonomie de 9 ore.

La jazPiper se poate atasa o camera digitala ce poate captura 105 imagini in cei 64MB de memorie ai aparatului. Dimensiuni: 66mm x 90mm x 18mm, greutate: 85g. modelul poate fi achizitionat cu urmatoarele accesorii: jazPiper Desk file management software, Zlurp! for jazPiper Encoding Software, MusicMatch Jukebox, casti si cablu de date pe port paralel. Pe internet, jazPiper poate fi cumparat contra sumei de 229$ iar camera digitala la 79$.

www.jazpiper.com.sg

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO