Business Hi-Tech

Germanii de la SAP, cu peste 700 de oameni în Bucureşti, Cluj şi Timişoara: Continuăm recrutările, dar nu mai avem o ţintă anume de oameni, ci vom acţiona în funcţie de evoluţia businessului

Diana David, managing director în cadrul SAP România: ne propunem o creştere organică a echipei, în concordanţă cu dezvoltarea companiei.

Diana David, managing director în cadrul SAP România: ne propunem o creştere organică a echipei, în concordanţă cu dezvoltarea companiei.

În prezent, cele mai multe anunţuri de angajare ale SAP sunt publicate pentru biroul din Bucureşti.

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de solu­ţii software de business SAP, care a ajuns în România la un număr de peste 700 de oameni în birourile din Bucureşti, Cluj şi Timişoara, are în plan să continue angajările dar nu are o ţintă anume de recrutare ci va adăuga noi oameni în echipă pe măsură ce va exista cerere pentru resurse noi.

„Planificăm o creştere în viitorul apro­piat. Totuşi, nu avem un target, un număr de angajaţi pe care ni-l dorim până la sfârşitul anului, dar ne propunem o creştere organică a echipei, în concordanţă cu dezvoltarea companiei“, a spus pentru ZF Diana David, managing director în cadrul SAP România, fără a oferi alte detalii.

Pe pagina web proprie subsidiara gigan­tului german are publicate 12 anunţuri de recrutare, pentru un număr nespecificat de posturi, care sunt valabile, în marea lor majoritate pentru biroul din Bucureşti.  Printre specializările căutate de SAP se nu­mără technology services senior specialist, junior SAP FI/CO consultant sau intern - technology support engineer, arată infor­ma­ţiile publicate pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO