Business Hi-Tech

Incident cu 15.000 de plicuri ale RCS&RDS trimise prin Curiero

01.06.2007, 18:55 33

Operatorul de comunicatii si televiziune prin cablu RCS&RDS a depus o plangere penala, dupa ce aproximativ 15.000 de plicuri cu facturi apatinand societatii de televiziune prin cablu au fost abandonate la Agigea, pe malul canalului Dunare-Marea Neagra.
"Compania a luat cunostinta de acest eveniment si de alte evenimente asemanatoare petrecute in alte localitati si a intentat o plangere penala, urmand ca autoritatile sa decida cine se face vinovat", au declarat reprezentantii RCS&RDS. Contactat de ZF, Bogdan Carcu, presedintele Curiero, a declarat ca va depune, de asemenea, o plangere penala impotriva angajatului care ar fi trebuit sa distribuie facturile.
"Angajatul va fi concediat si pentru ca exista niste legi foarte stricte cu referire la violarea securitatii corespondentei ar putea ajunge la o condamnare de pana la 3 ani de inchisoare", a spus Carcu.
Cele doua companii au declarat ca pagubele nu au fost inca evaluate, dar s-a stabilit retiparirea integrala a facturilor abandonate aferente zonei in care trebuia sa fie distribuite.
Potrivit lui Carcu, prejudiciile financiare vor fi mai putin importante decat cele legate de imaginea companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO