Business Hi-Tech

iPhone 5, adevăratul proiect de suflet al lui Steve Jobs. Noul telefon ar putea fi lansat în vara lui 2012

iPhone 5, adevăratul proiect de suflet al lui Steve Jobs. Noul telefon ar putea fi lansat în vara lui 2012

Autor: Adrian Voicu

17.10.2011, 14:40 6156

Deşi a fost lansat cu doar o zi înainte de moartea fondatorului Apple, smartphone-ul iPhone 4S nu a fost principala preocupare a lui Steve Jobs.

Acesta ar fi fost mai degrabă interesat de un o nouă generaţie a device-ului, conform CNET, concentrându-şi atenţia şi eforturile pe un model cu totul nou de iPhone, iPhone 5 sau chiar iPhone 6 (dacă este să ne luăm după numărul generaţiei).

Conform unei surse citate de CNET, următoarea generaţie de iPhone este un "redesign complet. Acesta este un proiect foarte mare căruia Steve i-a dedicat tot timpul său. Nu a fost implicat în 4S pentru că timpul său era limitat".

A şasea generaţie a iPhone ar trebui să fie lansată în vara lui 2012, imediat după conferinţa anuală a Apple, World Developers Conference. Următorul iPhone a fost "ultimul proiect la care era implicat Steve Jobs, de la concept până la deisgn-ul final. Din acest motiv... acest produs va stabili un nou nivel al vânzărilor", este de părere Ashok Kumar, analist în cadrul Rodman & Renshaw.

Noul device ar trebui să fie mai subţire şi să aibă un ecran mai mare. De asemenea, va oferi viteze de internet 4G.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels