Business Hi-Tech

Luni la ZF Digital ’19: O discuţie de 4 mld. euro despre piaţa de telecom

Luni la ZF Digital ’19: O discuţie de 4 mld. euro...
09.10.2019, 00:07 887

Liudmila Climoc - CEO al Orange România, Murielle Lorilloux - CEO al Vodafone / UPC România, Miroslav Majoros - CEO al Telekom România, şi Valentin Popoviciu - vicepreşedinte al RCS&RDS / Digi - liderii celor mai puternice grupuri locale de comunicaţii - vor participa în prima zi a ediţiei din acest an a conferinţei ZF Digital, pe 14 octombrie la hotelul Radisson din Bucureşti, la ceea ce se anunţă a fi dezbaterea anului dedicată industriei.

Detalii despre conferinţă şi formularul de înregistrare la eveniment sunt disponibile aici.

Dezbaterea va avea loc în contextul în care în această vară Vodafone a finalizat achiziţia companiei de cablu UPC, iar piaţa a fost inundată de informaţii privind o posibilă nouă consolidare spectaculoasă a industriei - exitul Deutsche Telekom din România. Adrian Seceleanu

Prezenţa liderilor celor patru grupuri de comunicaţii în cadrul conferinţei va oferi un prilej de a aborda şi teme precum competiţia de pe piaţă, evoluţia preţurilor dar şi a cadrului de reglementare - de la autorizaţiile de construcţie a reţelelor până la înregistrarea cartelelor preplătite. O temă fierbinte în cadrul dezbaterii se anunţă a fi şi licitaţia 5G - în contextul în care publicarea de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a sintezei observaţiilor la proiectul de caiet de sarcini se lasă aşteptată.

În prima zi a conferinţei vor fi abordate şi teme precum digitalizarea în mediul de business dar şi tipul de conţinut video preferat de români şi canalele prin acesta este consumat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO