Business Hi-Tech

Magazinul online Atu Tech: Am investit 200.000 de euro în soluţii software pentru eficientizarea operaţională

Sorin Felea, director al Atu Tech: Am eficientizat website-ul în primul rând şi facem, în continuare, îmbunătăţiri pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor noştri.

Sorin Felea, director al Atu Tech: Am eficientizat website-ul în primul rând şi facem, în continuare, îmbunătăţiri pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor noştri.

Autor: Ioana Nita

04.07.2023, 00:04 293

Magazinul online local Atu Tech (a2t.ro), specializat în comercializarea de produse de securitate şi totodată importator de echipamente de securitate, a investit anul acesta 200.000 de euro pentru eficientizarea operaţională, procesul vizând o mai bună gestionare a resurselor şi introducerea unor serii de automatizări care să îmbunătăţească fluxul operaţional. Mai exact, compania, cu afaceri de peste 16 mil. de euro în 2022,  a implementat un sistem de tip WMS (Warehouse Management System) şi unul de tip ERP (Enterprise Resource Planning) şi a eficientizat de asemenea sistemul de administrare a conţinutului (CMS). „Am eficientizat website-ul în primul rând şi facem, în continuare, îmbunătăţiri pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor noştri.“ 

„Am implementat un ERP, care a eficientizat cu până la 90% zona de facturare şi a reuşit să ne ajute la mai multe procese, cum ar fi centralizarea şi accesul rapid la informaţii, precum şi uniformizarea datelor, automatizarea proceselor repetitive, monitorizarea şi urmărirea activităţilor şi gestionarea mai eficientă a resurselor. Totodată, am implementat un sistem de tip WMS care ne-a ajutat la procesarea mai rapidă a comenzilor, la prioritizarea lor în funcţie de anumite reguli, reaprovizionare foarte rapidă etc. Comparativ cu sistemul vechi, reuşim să procesăm acum de 3 ori mai multe comenzi“, a spus Sorin Felea, director al Atu Tech.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO