Business Hi-Tech

Sorin Felea, director Atu Tech, retailer online de sisteme de securitate: Tendinţa este spre sisteme de securitate complete sau sisteme care pot comunica uşor între ele. Piaţa din regiune are mult potenţial de creştere, pentru că este mai concentrată pe calitate şi nu pe preţ

Sorin Felea, director al Atu Tech: Piaţa locală de sisteme de securitate e concentrată pe preţ, în timp ce pe piaţa europeană se caută servicii şi produse de calitate.

Sorin Felea, director al Atu Tech: Piaţa locală de sisteme de securitate e concentrată pe preţ, în timp ce pe piaţa europeană se caută servicii şi produse de calitate.

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.05.2022, 12:00 181

Piaţa locală de sisteme de securitate pentru locuinţe a depăşit valoarea de 220 de mil. lei în 2021, în creştere cu aproape 50%, faţă de anul 2019.

După doi ani de pandemie, în care „acasă” a însemnat atât locul de muncă, cât şi spaţiul pentru entertain­ment, odihnă şi relaxare, consumatorii români au început să îşi îndrepte atenţia spre sistemele de securitate complete şi spre echipamentele de smart-home, care să crească confortul şi securitatea locuinţei, a spus într-un interviu pentru ZF Sorin Felea, directorul Atu Tech, retailer online specializat în comer­cia­­lizarea de echipamente de securitate pentru segmentul rezidenţial, cu afaceri de 64 mil. lei (13 mil. euro) în 2021.

„În contextul pandemiei, piaţa a crescut în primul rând prin faptul că oamenii au petrecut mai mult timp acasă şi s-au ocupat de proiecte de îmbunătăţire a locuinţelor. Noutăţile şi tendinţele actuale sunt spre sisteme de securitate complete sau sisteme de securitate care pot comunica uşor între ele, iar echipamentele smart-home penetrează piaţa, la momentul actual”, a spus Sorin Felea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO