Paşca, GEBS: Smartphone-urile vor fi cheie în atragerea clienţilor din malluri în magazine

24 iul 2015 Autor: Ioana Nita

Grupul suedez Global e-Business Solution (GEBS), specializat în dezvoltare de soluţii software, speră ca într-un an şi jumătate să convingă 40% din mallurile din România să instaleze infrastructura care să le permită retaileriilor să îşi atragă clienţii în magazine prin intermediul promoţiilor şi ofertelor accesibile pe smartphone-uri.
 
Primul mall din Ro­mâ­nia în care este disponibilă soluţia dezvoltată de GEBS, numită Zoniz, este AFI Palace Cotroceni, unul dinte cel mai mari trei malluri din ţară. 
 
„Până la sfârşitul lui 2016 vrem să avem o cotă de piaţă de 40% pe segmentul mallurilor. În prezent sunt peste 60 de malluri în Ro­mânia“, a declarat pentru ZF Ci­prian Paşca, country manager al GEBS România, filiala locală a grupului suedez înfiinţată în urmă cu 16 ani. GEBS are sediul central în Suedia şi încă două filiale în Dane­marca şi Marea Britanie. Grupul a dezvoltat soluţii software folosite de companii precum IBM, Longines, SAAB sau Bombardier.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.07.2015

 
Cuvinte cheie:
smartphone
, magazine
, soft
, infrastructura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide