Business Hi-Tech

Profit brut de 3,6 mil. euro la noua luni pentru GTS Telecom

27.10.2008, 18:59 15

GTS Telecom, filiala din Romania a operatorului alternativ de telecomunicatii GTS Central Europe (GTS-CE), a inregistrat in primele noua luni venituri totale de 13,8 mil. euro, in crestere cu 17,1%, si un profit brut de 3,6 mil. euro.

"Actualele conditii macroeconomice nu sunt dintre cele mai predictibile si mai favorabile. Dorim sa continuam dezvoltarea companiei (...), pentru a oferi clientilor imaginea unui partener solid, capabil sa le ofere serviciile si suportul tehnologic de care au nevoie in conditiile crizei economice care incepe sa afecteze din ce in ce mai puternic economia europeana si regionala", a declarat Dan Mihaescu, directorul companiei. GTS Telecom Romania este parte a GTS Central Europe, un operator alternativ de telecomunicatii cu o retea in lungime totala de circa 60.000 kilometri si filiale in Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria.
Anul trecut, veniturile filialei din Romania, care si-a inceput activitatea in anul 1993, au crescut cu 27,7% fata de 2006, la 16,17 mil. euro, iar profitul inainte de plata taxelor, dobanzilor, deprecierilor si amortizarilor (EBITDA) a atins 3,9 mil. euro. Pentru 2008, compania vizeaza atingerea unei cifre de afaceri de 19 mil. euro si EBITDA de 5 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO