Business Hi-Tech

Retailerul IT&C cel.ro a marcat în 2019 prima scădere a cifrei de afaceri de la înfiinţare: -23%, până la 204 mil. lei

Compania lui Tiberiu Pop a renunţat în 2019 la o parte dintre oameni, conform datelor de la Finanţe. În 2019 compania lui Tiberiu Pop a fost sancţionată de Consiliul Concurenţei cu o amendă de 1,6 mil. lei - cât profitul pe cinci ani al firmei - pentru că nu a aşteptat aprobarea autorităţii pentru a demara efectiv preluarea a trei magazine online în urmă cu aproape trei ani de zile. „În cadrul analizei modalităţii prin care Corsar a preluat controlul aupra domeniilor de internet marketonline.ro, mediadot.ro şi azerty.ro, autoritatea de concurenţă a constatat că operaţiunea a fost pusă în aplicare înainte de a primi autorizarea din partea Consiliului Concurenţei, prin listarea pe cele trei site-uri a ofertei de produse aparţinând Corsar, precum şi procesarea şi livrarea produselor către clienţi”, conform unui anunţ al Concurenţei.

Autor: Adrian Seceleanu

10.08.2020, 11:30 471

Compania controlată de antreprenorul Tiberiu Pop a avut pierderi nete de peste 14 ori mai mari anul trecut, când a primit şi o amendă de 1,6 mil. lei de la Consiliul Concurenţei.

Compania Corsar Online, care administrează cel.ro, unul dintre cele mai mari magazine online locale, a înregistrat în 2019 prima scădere a cifrei de afaceri din istoria de un deceniu a companiei, arată datele din bilanţul contabil, disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Cifra de afaceri a magazinului online s-a diminuat în 2019 cu 23% la 204,4 mil. lei (43,1 mil. euro), iar pierderile nete ale companiei s-au adâncit: de la aproape 60.000 de lei în 2018 la mai mult de 80.000 de lei anul trecut.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO