Business Hi-Tech

SeedBlink, platforma locală de equity crowdfunding, lansează produsul Nimity dedicat antreprenorilor şi investitorilor privaţi pentru gestionarea capitalului. „Capitalul este un catalizator pentru generarea de venituri şi creştere economică”

SeedBlink, platforma locală de equity crowdfunding,...

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.06.2023, 16:47 63

Platforma de investiţii în start-up-uri tech SeedBlink anunţă lansarea Nimity, un produs dedicat antreprenorilor şi investitorilor privaţi pentru a simplifica gestionarea capitalului, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, soluţia Nimity îşi propune să optimizeze modul în care companiile europene gestionează aspecte esenţiale precum tabelul de capitalizare, comunicarea cu investitorii şi regulile de guvernanţă, managementul de ESOP (Employee Stock Ownership Plans) şi opţiuni de finanţare.

„Capitalul este un catalizator pentru generarea de venituri şi creştere economică. Atunci când oamenii sunt acţionari în afacerile lor, aceştia sunt mai motivaţi, mai productivi şi mai inovatori", a spus Radu Georgescu, preşedintele consiliului de administraţie al SeedBlink.

Soluţia Nimity oferă o gamă diversificată de servicii adaptate la nevoile companiilor şi ale partenerilor precum gestionarea portofoliului şi a structurii de acţionariat, permite crearea şi gestionarea planurilor de opţiuni pe acţiuni ale angajaţilor, pentru a creşte gradul de retenţie a persoanelor cheie şi pentru a facilita înţelegerea valorii acestora cu ajutorul portalurilor dedicate, arată sursa citată. De asemenea, Nimity permite accesul la o platformă simplificată pentru a pregăti şi gestiona strângerea de capital prin runde de coinvestiţii sau sindicalizate.

„Misiunea noastră este de a creşte equity ownership în Europa prin simplificarea accesului, a gestionării şi a tranzacţiilor cu acţiuni proprii ale companiilor aflate la început de drum. Construim o infrastructură eficientă pentru tot ce înseamnă equity pentru ca investitorii individuali şi instituţionali deopotrivă să colaboreze şi să inspire companiile care stimulează progresul", a spus Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

Reprezentanţii SeedBlink încurajează companiile să îşi transforme clienţii, partenerii şi business angels în acţionari şi să grupeze investitorii mai mici în tabelul de capitalizare. „Acest lucru le dă posibilitatea de a-şi sindicaliza eficient eforturile de strângere de fonduri.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO