Business Hi-Tech

Start-up-ul Softlead a lansat noi funcţionalităţi în cadrul aplicaţiei sale Softlead Digital DNA

Start-up-ul Softlead a lansat noi funcţionalităţi în...

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.07.2023, 11:00 215

Softlead, start-up-ul local care a dezvoltat o platformă de tip marketplace prin care ajută companiile să aleagă soluţia software potrivită pe baza ADN-ului lor digital, anunţă lansarea unui model de licenţe de tip enterprise realizat pentru companiile care au sute, zeci sau mii de clienţi business to business (B2B), au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„(...) În contextul nevoii de digitalizare şi al contextului economic actual, pentru domenii precum telecomunicaţii, banking sau servicii, Softlead Digital DNA este un avantaj competitiv pe care orice jucător de top îl poate oferi ca susţinere clienţilor şi partenerilor săi. Lansăm un model de licenţe enterprise, gândit special pentru companiile care au sute, zeci sau mii de clienţi (B2B) şi care vor putea beneficia de aplicaţie într-un format personalizat, gândit pentru fiecare nişă în parte“, a spus Alexandra Roată, cofondator al Softlead.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO