Business Hi-Tech

UPC a lansat o aplicaţie pentru dispozitivele mobile prin care clienţii pot înregistra programe TV de la distanţă

UPC a lansat o aplicaţie pentru dispozitivele mobile...

Autor: Ioana Nita

27.11.2013, 18:10 1449

UPC România, al doilea operator de cablu TV de pe piaţa locală, le oferă acum posibilitatea clienţilor săi de a înregistra programe TV de la distanţă prin intermediul unei aplicaţii instalate pe smartphone-uri sau tablete. Aplicaţia UPC TV le permite utilizatorilor să îşi controleze mediabox-ul, să acceseze ghidul TV, să schimbe canalul urmărit la TV şi să seteze alerte.

„Apetenţa românilor pentru aplicaţii mobile este în continuă creştere, estimându-se că un utilizator de smartphone descarcă în medie 22 aplicaţii şi foloseşte zilnic 4. Totodată, televizorul este în continuare principala sursă de divertisment. Practic, clienţii îşi pot alcătui cu UPC TV propriul canal TV prin înregistrarea exclusivă, de oriunde, a conţinutului relevant pentru ei”, declară Robert Redeleanu, director de marketing la UPC România.

Aplicaţia UPC TV este disponibilă gratuit pentru sistemele de operare Google Android şi Apple iOS, iar activarea se face pe baza datelor de logare My UPC. Pentru a putea utiliza aplicaţia clienţii UPC trebuie să deţină un abonament TV cu mediabox DVR sau DVR HD.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO