Business Hi-Tech

Urmează competiţia Românii sunt antreprenori (Startarium Pitch Day), miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 13,30 - live pe zf.ro. 14 start-up-uri urcă pe scenă într-o competiţie cu premii totale în valoare de 90.000 de euro

Urmează competiţia Românii sunt antreprenori...

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.11.2023, 15:38 363

Startarium Pitch Day, competiţia dedicată antreprenorilor români începe mâine, 29 noiembrie, sub o nouă identitate – Românii sunt antreprenori. Competiţia a adunat un total de 220 de înscrieri în 2023, din care 14 start-up-uri sunt finaliste şi îşi vor susţine pitch-urile live în faţa juriului, investitorilor, presei şi publicului prezent mâine, 29 noiembrie, ora 12.45, la Bucureşti.

Evenimentul va fi transmis live de Ziarul Financiar începând cu ora 13.30 pe zf.ro şi pe conturile ZF de pe reţelele sociale Facebook şi LinkedIn.
Competiţia are premii totale în valoare de 90.000 de euro. De asemenea, Românii sunt antreprenori include patru scene diferite şi oferă oportunităţi valoroase de învăţare, inspiraţie şi conectare, alături de speakeri de renume din ecosistem.

Printre persoanele care vor urca pe scenă în cadrul competiţiei de mâine se numără Adrian Florea – antreprenor român care în urmă cu peste 18 ani a pus bazele companiei de training şi consultanţă în management Trend Consult, Bogdan Botezatu - director de cercetare în ameninţări informatice în cadrul Bitdefender, Magdalena Caramilea - director sustenabilitate în cadrul Autonom Group SA, Ovidiu Toader – Business Coach, Andrei Lasc şi Mihaela Joiţa – reprezentanţii agenţiei de comunicare Poarta 9.

Pe cele patru scene se vor aborda, de asemenea, subiecte şi teme diferite precum „Viitorul businessului în România. Antreprenori în ascensiune”, „Cum îmi pot proteja compania de potenţialele ameninţări de securitate cibernetică”, „Bani şi libertate. Despre echipă, viziune şi autonomie în afaceri”, „Cum construieşti un brand coerent” sau „Sustenabilitatea – adapatare de business sau transformare culturală”.

De la lansarea în 2016, Startarium PitchDay a însemnat peste 500 de start-up-uri în competiţie, 315 afaceri sprijinite, 37 de start-up-uri câştigătoare şi premii totale în valoare de 450.000 euro, plus peste 3.000 de participanţi mai inspiraţi.

„Cu toţii avem ceva valoros de câştigat la PitchDay, fie în competiţia anuală cu premii de 120.000 de euro, fie în finala-eveniment care aduce împreună pentru o zi: investitori, consultanţi de business, antreprenori aspiranţi şi cele mai promiţătoare startup-uri locale”, au transmis reprezentanţii evenimentului pe site-ul dedicat competiţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO