Business Hi-Tech

Urmează videoconferinţa ZF IT Generation - Startup Radar, organizată în parteneriat cu platforma de investiţii SeedBlink

Urmează videoconferinţa ZF IT Generation - Startup...

Autor: Adrian Seceleanu

28.07.2021, 00:05 173

♦ Fatster, Sigtree Technologies şi Global Database - trei start-up-uri hi-tech aflate în plină expansiune, care au în plan să organizeze campanii de finanţare pe SeedBlink, se vor prezenta şi vor răspunde live întrebărilor din audienţă.

Ziarul Financiar lansează împreună cu SeedBlink seria de evenimente lunare Startup Radar, în care sunt aduse în atenţia pasionaţilor de hi-tech start-up-uri aflate în plină expan­siune, ce îşi doresc să ridice runde de finanţare în viitorul apropiat pe platforma de investiţii.

Evenimentele se vor desfăşura ca parte a platformei ZF IT Gene­ration, care este dedicată ecosiste­mului de start-up-uri de tehnologie, şi a cărei misiune este să aducă în prim plan start-up-urile din industria locală de tehnologie şi să descopere cele mai valoroase iniţiative antreprenoriale din acest domeniu - de la software, cloud şi internet of things până la aplicaţii mobile sau echipa­mente, iniţiative care să creeze noua generaţie de milio­nari din IT ai României.

Invitaţii primei emi­siuni, care va avea loc joi, 29 iulie, începând cu ora 18:00, sunt: Fabien Keller - CEO al Fatster, Vlad Costea - co-founder & CEO al Sigtree Technologies şi Nicolae Buldumac - founder & CEO al Global Database.

În cadrul conferinţei, transmise în direct pe zf.ro şi pe conturile ZF de pe platformele Facebook şi YouTube, reprezentanţii start-up-urilor vor susţine un pitch - o prezentare a proiectului. Spre deosebire de emisiunea zilnică ZF IT Generation, în cadrul conferinţei Startup Radar invitaţii vor răspunde şi întrebărilor primite live de la audienţă. Întrebările pot fi adresate prin intermediul comentariilor adăugate la postarea de pe platforma Facebook.

Participanţii au astfel şansa de a le adresa întrebări fondatorilor despre afacerea lor şi să afle totul despre modelul lor de afaceri, rezultatele lor până în prezent şi planurile lor de extindere.

Fatster este o aplicaţie mobilă care îşi propune să ajute oamenii să slăbească şi să se simtă mai bine datorită unei comunităţi grijulii, a unor algoritmi de inteligenţă artificială şi a unor profesionişti din domeniul sănătăţii. Toate aceste elemente combinate au misiunea de a-l ajuta pe utilizator să-şi schimbe obiceiurile nutriţionale şi de activitate fizică.

Sigtree Technologies, un proiect deja prezentat în cadrul emisiunii ZF IT Generation, pune la dispoziţia dezvoltatorilor imobiliari o platformă de tip marketplace care aduce la un loc furnizorii de servicii cu locatarii unei comunităţi, pentru a îmbunătăţi experienţa locatarilor.

Global Database este o soluţie unificată pentru vânzări, marketing şi evaluarea riscului de credit. Soluţia a fost construită pornind de la faptul că datele globale nu sunt accesibile oricui, iar jucătorii actuali de pe piaţă nu răspund cerinţelor clienţilor.

Global Database susţine că oferă o soluţie care satisface nevoile şi cerinţele atât ale vânzărilor, cât şi ale profesioniştilor în marketing, precum şi a departamente finan­ciare şi de conformitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO