Business Hi-Tech

Utilizatorii 24pay pot cumpăra bilete de tren CFR Călători. Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay: Parteneriatul cu CFR Călători contribuie la atingerea a două obiective - extinderea portofoliului de servicii şi diversificarea opţiunilor de plată pe segmentul transportului în comun

Utilizatorii 24pay pot cumpăra bilete de tren CFR...

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.09.2023, 19:03 53

Aplicaţia mobilă 24pay, care le permite utilizatorilor să plătească călătoriile efectuate în mijloacele de transport în comun în 18 oraşe din România, a inclus o nouă funcţionalitate prin care utilizatorii pot plăti şi biletele de tren CFR Călători, au anunţat reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, utilizatorii 24pay pot achiziţiona bilete la trenurile CFR Călători pentru orice rută deservită la nivel naţional, pot vedea toate informaţiile privind rutele de interes, trenurile şi orarul acestora, pot achiziţiona bilete rapid şi simplu, le pot vizualiza şi prezenta conductorului direct de pe telefon (fără a fi necesară tipărirea).

„Noul parteneriat încheiat cu CFR Călători contribuie la atingerea a două obiective extrem de importante în implementarea strategiei 24pay: extinderea portofoliului prin servicii relevante şi diversificarea opţiunilor de plată pe segmentul transportului în comun. Avem peste 1,5 milioane de utilizatori care folosesc 24pay pentru a-şi rezolva rapid plăţile recurente, indiferent că vorbim despre achitarea unei facturi, cumpărarea unui bilet de autobuz sau plata serviciilor de parcare. Anunţăm acum parteneriatul strategic cu CFR Călători care permite achiziţia de bilete de tren direct de pe dispozitivele mobile (...)”, a spus Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

24pay pune la dispoziţia utilizatorilor mai multe servicii de plată într-un singur loc şi poate fi folosită atât pentru achiziţia biletelor de transport în comun, cât şi pentru achitarea facturilor, plata parcării, reîncarcare electronică sau pentru a accesa servicii de entertainment. Aplicaţia 24pay are cea mai mare extindere la nivel naţional pentru achiziţia titlurilor de călătorie pentru transportul în comun, fiind disponibilă în 19 oraşe din întreaga ţară, au mai spus reprezentanţii companiei. 

Serviciul este disponibil pentru toate rutele operate de CFR Călători şi se adresează celor care călătoresc cu trenul, inclusiv studenţilor, elevilor sau cei care deţin carduri Tren Plus. Pentru a beneficia de aceste tarife reduse, călătorii trebuie să se prezinte o dată pe an la agenţiile sau casele de bilete CFR Călători pentru emiterea unui ID, respectiv a unui card fizic nominal, au mai transmis reprezentanţii 24pay. Informaţiile asociate acestor carduri/ ID-urile se introduc în aplicaţie pentru a beneficia de tarifele reduse. 

 „Cerinţele pasagerilor ne impulsionează să ne adaptăm constant noilor tendinţe digitale. Prin acest parteneriat cu 24pay, ne dorim să extindem canalele de distribuţie online a biletelor de tren CFR Călători. Astfel, persoanele care doresc să cumpere bilete de tren online, vor avea la dispoziţie, pe lângă aplicaţia “CFR Călători bilete online”, şi aplicaţia 24pay. În acest fel, cumpărarea online a biletelor de tren CFR Călători devine un proces accesibil şi utilizatorilor acestei aplicaţii şi ne aduce mai aproape de nevoile călătorilor”, a spus Traian Preoteasa, Directorul General al CFR Călători.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO