Business Hi-Tech

Veniturile GTS Telecom au stagnat la 23,5 mil. € anul trecut

Autor: Adrian Dumitrache - Mediafax

29.02.2012, 00:03 242

GTS Telecom România a înregistrat în 2011 venituri de 23,5 milioane de euro, nivel similar celui din anul precedent, iar profitul operaţional înaintea dobânzilor, taxelor şi amortizărilor (EBITDA) a atins 4,6 mil. euro, a anunţat operatorul.

"Deşi contextul economic a fost unul nefavorabil României şi Europei Centrale şi de Est, veniturile GTS Telecom au rămas la un nivel stabil, de peste 23 milioane de euro, similar celui înregistrat în anul 2010. Orientarea noastră către client, investiţiile în extinderea şi optimizarea reţelei şi diversificarea portofoliului companiei stau la baza rezultatelor noastre financiare solide", a declarat Michael Rees, directorul general al companiei. El a preluat funcţia de director general la 1 noiembrie 2011, înlocuindu-l pe Dan Mihăiescu.

În acest an operatorul va continua să îşi dezvolte portofoliul de servicii. Astfel, după lansarea serverelor virtuale în 2011 GTS îşi va extinde în continuare oferta de servicii de centre de date, va lansa noi pachete pentru serviciile de voce şi se va concentra pe promovarea de noi tehnologii de acces, precum Ethernet. De asemenea, operatorul are ca obiectiv îmbunătăţirea timpului de răspuns şi a tuturor parametrilor care contribuie la menţinerea unui nivel ridicat al disponibilităţii serviciilor către clienţi.

GTS Telecom este unul dintre principalii furnizori alternativi de servicii de telecomunicaţii din România.

Compania furnizează servicii de transport de date, voce fixă, acces internet şi web hosting în centre de date proprii în Bucureşti şi Oradea. Reţeaua de fibră optică a GTS Telecom depăşeşte 1.500 de kilometri, la care se adaugă reţele de Ethernet şi acoperire radio.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO