Business Hi-Tech

Vodafone: 15 euro pentru net şi SMS fără limite în orice reţea

Vodafone: 15 euro pentru net şi SMS fără limite în...

Autor: Adrian Seceleanu

20.06.2014, 00:04 1425
Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, cu peste 8 milioane de clienţi la finele lunii martie 2014, a introdus un nou abonament, la un preţ mai mic, din gama Red – care oferă minute şi SMS-uri nelimitate către orice reţea naţională, reducând pe de altă parte şi numărul total de planuri tarifare la 8 de la 10.
 
Noul plan tarifar din gama Red lansat de Vodafone este de 19 euro pe lună şi include pe lângă apelurile şi SMS-urile nelimitate către orice altă reţea naţională şi 1 GB de date, şi acces timp de 3 luni la aplicaţiile Zonga şi Seenow. Clienţii care nu vor şi un smartphone la preţ subvenţionat pot obţine doar un sim de la Vodafone plătind astfel un preţ mai mic cu 4 euro pe lună. Coborând pragul de intrare pentru abonamentele cu apeluri şi SMS-uri nelimitate la 15 euro Vodafone atacă o categorie de utilizatori „servită“ până acum doar de Cosmote dintre jucătorii mari, crescând astfel presiunea pe liderul pieţei, Orange, să reacţioneze la acest tip de oferte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO