Business Hi-Tech

Vodafone România deschide precomenzile pentru Galaxy Z Flip4 şi Galaxy Z Fold4, cele mai noi generaţii de smartphone-uri pliabile de la Samsung

11.08.2022, 13:20 163

Vodafone România anunţă că a deschis precomenzile pentru Galaxy Z Flip4 şi Galaxy Z Fold4, cele mai noi generaţii de smartphone-uri pliabile de la Samsung, livrările urmând să înceapă din 26 august.

Galaxy Z Flip4 oferă utilizatorilor posibilitatea de a filma videoclipuri hands-free sau de a realiza selfie-uri direct din ecranul frontal, folosind camera principală şi modul Quick Shot, atât pe timp de zi cât şi de noapte datorită camerei echipate cu un senzor cu 65% mai luminos, alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8Ă Gen 1.

Totodată, utilizatorii pot efectua apeluri, pot răspunde la mesaje, pot debloca maşina şi chiar controla widget-ul SmartThings Scene direct din ecranul extern, fără a fi necesară deschiderea smartphone-ului.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone Samsung de până acum, este şi primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experienţe pe ecran mare, inclusiv pliabil.

Galaxy Z Fold4 a fost conceput pentru multitasking facilitând utilizatorilor accesul la aplicaţiile preferate şi la cele recent folosite.

Galaxy Z Fold4 are un obiectiv de 50MP îmbunătăţit, Space Zoom de 30x şi o varietate de moduri pentru cameră, pentru fotografii şi videoclipuri.

Ecranul principal de 7.6 inci, mai luminos, şi cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz oferă o vizionare mai bună, inclusiv a aplicaţiilor de social media populare, cât şi a celor de streaming video, în modul hands-free, datorită Flex Mode. Galaxy Z Fold4 este potrivit şi pentru gaming datorită platformei mobile Snapdragon® 8Ă Gen 1 şi a tehnologiei hiper-rapide 5G.

Galaxy Z Flip4 este disponibil în culori cunoscute precum Bora Purple şi Graphite, dar şi în noile variante Pink Gold şi Blue. Pentru Galaxy Z Fold4 opţiunile de culoare sunt: Graygreen, Beige şi Phantom Black.

Ambele smartphone-uri pot fi achiziţionate fără perioadă contractuală la preţul de 1.098 de euro cu TVA inclus pentru modelul Galaxy Z Flip4, respectiv  1.796,4 euro (TVA inclus) pentru Galaxy Z Fold4.

Totodată, Samsung Galaxy Z Flip4  în varianta de 128 GB poate fi achiziţionat de la Vodafone împreună cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 18 euro/ lună, cu o perioadă contractuală de doi ani, rată lunară de 25 de euro şi un avans de 408 euro. Samsung Galaxy Z Fold4 de 256 GB este disponibil cu acelaşi tip de abonament, încheiat pe aceeaşi perioadă de timp, dar cu o rată lunară de 30 de euro şi un avans de 986 de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO