ZF Live. Alexandru Cernătescu, cofondator Infinit Agency: Revoluţia digitală va avea un impact mai mare decât revoluţia industrială. Inteligenţa artificială va fi înglobată peste tot

12 mar 2018 Autor: Răzvan Botea

♦ Pe baza algoritmilor care folosesc inteligenţa artificială se pot stabili date precise care pot ajuta companiile să-şi adapteze modul în care fac business.

Impactul revoluţiei digitale va fi mult mai mare decât cel pe care l-a avut revoluţia industrială, fiindcă vizează toate busi­nessurile, indiferent de domeniul în care activează, şi toate categoriile sociale, în condiţiile în care acum tehnologia este folosită aproape pretutindeni, simpli­ficând o serie de activităţi şi opera­ţiuni.

„Tehnologia este peste tot. Cu cât reuşim să automatizăm cu soluţii digitale şi să înlocuim taskuri“ repetitive, tot felul de lucruri care pot fi preluate de uşor de maşini sau de servere, cu atât mai mult oamenii au oportunitatea să devină creativi cu adevărat, să gândească mult mai pe termen lung, să vină cu idei mai interesante. Să inoveze şi să inventeze“, a spus Alexandru Cernătescu, CEO şi cofondator al Infinit Agency, în cadrul emisiunii ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.03.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Alexandru Cernătescu
, Infinit Agency
, Revoluţia digitală
, Inteligenţa artificială
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide