ZF Live. Andrei Pitiş, cofondator Innovation Labs: Anatomia unei tranzacţii în IT – cazul Froala Labs

9 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Andrei Pitiş, cofondator al programului de accelerare pentru start-up-uri Innovation Labs, spune că pentru a închide cu succes o tranzacţie de vânzare-cumpărare a unei companii trebuie ca persoanele în cauză să fie atente la anumiţi paşi pentru a asigura o tranzacţie reuşită.

„Exitul are o anumită structură şi sunt anumite faze în care trebuie să fii atent la câteva lucruri specifice, asta dacă vrei să închizi cu succes tranzacţia“, a spus Andrei Pitiş, cofondator al Innovation Labs, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.07.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Andrei Pitiş
, Innovation Labs
, tranzacţie
, IT
, Froala Labs
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide