Business Internaţional

Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn

Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn

Autor: Mediafax

17.05.2011, 16:04 3276

Anchetatorii americani au găsit, luni, noi dovezi care ar puteasusţine acuzaţia de agresiune sexuală formulată împotrivadirectorului FMI Dominique Strauss-Kahn, au declarat surse dincadrul poliţiei, citate de Fox News.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, pe cearşafurile dincamera în care a stat Dominique Strauss-Kahn vineri au fost găsiteurme de sânge, care ar putea susţine acuzaţia de agresiune sexualăasupra cameristei hotelului. Totodată, anchetatorii au găsit probesuplimentare şi în cameră, acestea urmând a fi supuse unor analizemedico-legale.

Potrivit surselor citate, la scurt timp după ora 12.00, unbărbat din cadrul "room service" care tocmai părăsise camera luiStrauss-Kahn i-a spus cameristei că aceasta este goală. După cetrece termenul de eliberare a camerei, la prânz, personalul dincadrul "room service" mătură, ridică tăvile, mâncarea lăsată declienţi şi condimentele şi apoi anunţă camerista dacă respectivacameră este goală sau ocupată.

Un angajat din cadrul "room service" i-a spus cameristei că nueste nimeni în imensul apartament în care se afla Strauss-Kahn.

Sursele citate susţin că aceasta a bătut la uşă de trei ori,conform protocolului, strigând de fiecare dată "Housekeeping", dince în ce mai tare, după care a sunat la sonerie. Nu era niciun semncu "Nu deranjaţi" pe mânerul uşii. De fapt nu era niciun semn pemâner.

Potrivit declaraţiilor cameristei, relatate de o sursă dincadrul poliţiei, atunci când aceasta a deschis uşa l-a văzut peStrauss-Kahn gol. El a sărit la ea, a prins-o de sâni, a aruncat-oîn pat şi a agresat-o sexual. Aceaşi sursă susţine că femeia aripostat şi a încercat să fugă spre uşă. Dar a alunecat pe marmurăşi a căzut în genunchi, provocându-şi o contuzie. În acel moment,potrivit cameristei, Strauss-Kahn ar fi prins-o şi ar fi încercatsă o forţeze să facă sex oral. Ea l-a respins din nou, dar de dataaceasta cu succes, potrivit surselor citate. Citiţi mai mult despreagresiunea sexuală de care este cuzat şeful FMI pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO