Business Internaţional

Business MAGAZIN. Una dintre cele mai mari companii din industria aviatică aterizează forţat în mijlocul haosului: După două accidente aviatice soldate cu sute de morţi, găuri găsite în fuselajul aernavelor şi o uşă care s-a desprins la 4.000 de metri altitudine Boeing trebuie să se schimbe de la rădăcini sau nu va mai decola niciodată

Business MAGAZIN. Una dintre cele mai mari companii din...

Autor: Iulian Tenchiu

16.01.2024, 14:32 3162

În octombrie 2023, Dave Calhoun, CEO-UL Boeing, a încercat să-i mobilizeze pe angajaţii a căror morală s-a prăbuşit când compania a fost implicată într-un scandal, după ce s-au descoperit defecte majore de producţie ale aeronvalelor. Aceasta a fost o altă lovitură pentru businessul care s-a bucurat cândva de o reputaţie excelentă în ceea ce priveşte construirea unor aparate de zbor impresionante, scrie Bloomberg.

„Sunt mândru de echipă şi sunt convis că vom lăsa în urmă această perioadă, pentru că am făcut paşii necesari ce vor aduce Boeing pe drumul către viitor”, declara atunci CEO-ul.

La doar câteva zile de la intrarea în 2024, acest optimism nou a zburat pe fereastră după ce o uşă a unui Boeing 737 MAX 9 s-a desprins în timpul unui zbor, punând în pericol aproape 200 de persoane.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO