Business Internaţional

Ce condiţii pun tinerii manageri din Marea Britanie pentru a se reîntoarce la birou? Majoritatea acestora vor creşteri salariale şi mâncare gratuită

Ce condiţii pun tinerii manageri din Marea Britanie...

Autor: Valeriu Dănilă

11.01.2024, 16:49 125

Tinerii manageri din Marea Britanie işi doresc o creştere salarială şi mancare gratuită pentru a se reîntoarce la birou, arată un nou studiu, scrie CNBC.

Aproape jumătate din managerii (49%) cu vârsta de sub 35 spun că ar vrea o creştere salarială pentru a se reîntoarce la birou timp de 5 zile pe săptămână, conform unui studiu realizat de U.K.’s Chartered Management Institute.

Majoritatea dintre ei (55%) şi-ar dori o creştere cuprinsă între 1-10%, în timp ce două cincimi (43%) spun că şi-ar dori mai mult de atât.

Tinerii manageri au fost, de asemenea, mai dispuşi să revină la birou dacă primesc mâncare gratuită sau bani pentru transport, 42% dintre ei optând pentru astfel de beneficii.

Rezultatele sunt bazate pe un studiu defăşurat pe 1.035 de manageri din toată ţara, 68% dintre ei declarând că lucrează pentru mari companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO