Business Internaţional

Cele mai căutate emisiuni TV pe Google în România

Cele mai căutate emisiuni TV pe Google în România
17.12.2013, 14:06 1446

Google a anunţat tradiţionalul Zeitgeist ("spirit al vremurilor"), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2013. În acest an, cele mai populare căutări arată interesul în creştere pentru educaţie, showbiz şi divertisment, personalităţi, fotbal, dar şi curiozităţi legate de "cum se face? " sau "ce este?".

Românii şi-au păstrat şi în acest an interesul crescut pentru rezultatele la bacalaureat, grupul de cuvinte “Rezultate bac 2013” fiind cea mai populară căutare pe Google, după ce anul trecut ocupa poziţia secundă. Paul Walker, actorul american din seria de filme “Fast & Furious” care a murit într-un accident auto, se află în acest an pe poziţia a doua, urmat de Black Friday.  

La categoria divertisment, podiumul este ocupat de Românii au talent, urmat de Vocea României, care au fost cele mai căutate emisiuni de televiziune.

 

Cele mai populare emisiuni de televiziune în 2013, după căutările pe Google:

 

1. Romanii au Talent

2. Vocea Romaniei

3. Acces Direct

4. Un Show Pacatos

5. Bingo Romania

6. Happy Hour

7. Next Star

8. Super Bingo Metropolis

9. Dansez pentru Tine

10. X Factor

Google dezvăluie "Zeitgeist" (germană pentru "spiritul vremurilor"), explorând miliarde de interogări pe motorul său de căutare. Instrumentul Google Zeitgeist nu poate identifica utilizatorii individuali, deoarece se bazează pe date anonimizate şi agregate, care indică cât de des anumite interogări de căutare apar în timp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO