Business Internaţional

Cele mai neobişnuite funcţii pe care le au angajaţii Google

Cele mai neobişnuite funcţii pe care le au angajaţii Google

Foto: AFP

Autor: Gândul

22.02.2012, 19:10 1849

Google este cunoscută drept o companie neconvenţională, iar acest lucru ajunge să se reflecte şi în ceea ce-i priveşte pe angajaţi. Compania le permite acestora să-şi numească jobul după bunul plac atunci când vine vorba de propriile cărţi de vizită. Business Insider a realizat un top al celor mai inedite şi neaşteptate titulaturi pe care şi le-au trecut angajaţii Google pe cărţile de vizită, cu menţiunea că unele dintre ele descriu cu adevărat funcţia pe care aceştia o deţin.

Manager al programului de dans. Un astfel de angajat îi învaţă pe ceilalţi să danseze, să practice yoga şi alte activităţi de acest gen într-un studio al companiei.

Nutriţionist. Acesta verifică ca întreaga masă pusă gratuit la dispoziţia angajaţilor de către Google să fie sănătoasă şi gustoasă.

Specialist în alimentaţie. Un astfel de angajat aparţine de departamentul de HR şi efectuează diferite experimente cu alimente şi produse aflate pe piaţă.

Educator care supraveghează copii. În această categorie intră acei angajaţi care au grijă de copiii salariaţilor în locurile special amenajate.

Citiţi continuarea articolului pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO