Business Internaţional

Cum arată noul Maybach, „un lux” de 6 metri lungime

Cum arată Vision Mercedes-Maybach 6

Autor: Bianca Dorobanţu

20.08.2016, 18:37 1937

Mercedes-Benz prezintă în acest an cel mai nou model Maybach –  Vision Mercedes-Maybach 6, fiind un concept de lux, elegant, care are 6 metri lungime, conform Bloomberg.

Maşina are propulsie electrică, cu un motor de 750 CP, ajungând până la 100 de kilometri/oră în mai puţin de patru secunde. Deşi maşina are pilot automat, executivii Mercedes spun despre aceasta este o maşină care trebuie condusă.

„Este o maşină pe care ai putea să o laşi copiilor tăi, precum o cameră Leica sau un ceas cu cronograf. Condusul este o plăcere de peste 130 de ani şi aşa va rămâne alţi 130”, spunea Gorden Wagener , head of design Daimler AG, în deschiderea evenimentului de la Pebble Beach Resort.

Grilajul din partea din faţă a maşinii, jantele şi oglinzile înguste laterale îi dau o notă de eleganţă distinctivă. Maşina are destul loc pentru patru persoane.

Noul model este menit să invoce „emoţii şi inteligenţă, pasiune şi raţionalitate”. Astfel, „cheia este să le combini  pe toate acestea”, a adăugat Wagener.

Executivii de la Mercedes nu au spus dacă sau când va fi produs noul Mercedes-Maybach 6.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels