Business Internaţional

Problemele la cel mai mare grup industrial american continuă: General Electric îşi reface datele financiare din ultimii doi ani

Problemele la cel mai mare grup industrial american...

Autor: Alex Ciutacu

26.02.2018, 12:38 199

General Electric îşi va reface datele financare din 2016 şi 2017, încât adoptă un nou standard de contabilitate, potrivit CNBC.

Noul standard de contabilitate, care va acoperi şi veniturile din contracte pe termen lung, va rezulta într-o scădere cu 13% a câştigului per acţiune pentru 2016 şi o scădere cu 16% a câştigului per acţiune în 2017, potrivit companiei.

GE adoptă noile standarde de contabilitate încât autoritatea de supraveghere financiară SEC investighează compania pentru modul în care a contabilizat contractele de servicii pe termen lung.

General Electric se confruntă şi cu o potenţială acţiune în instanţă din partea Departamentului de Justiţie din SUA în urma acuzaţiile conform cărora braţul GE Capital împreună cu WMC Mortgage Corp au încălcat limitele legale în legătură cu ipotecările.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO