Business Internaţional

Răzvan Lucescu e campion cu PAOK în Grecia

Răzvan Lucescu e campion cu PAOK în Grecia

Autor: Rafael Hekman

19.05.2024, 22:34 45

Echipa greacă de fotbal PAOK Thessaloniki a câştigat duminică seara campionatul, după ce a învins în deplasare pe Aris, cu 2-1. Răzvan Lucescu i-a condus pe greci pentru a doua oară la câştigarea titlului, după reuşita din 2019. Urmăritoarea AEK a învins pe Lamia şi a rămas la două puncte distanţă.

PAOK avea soarta titlului la îndemână, înainte de ultima etapă având două puncte avans faţă de AEK. Pentru a redeveni campioană, PAOK avea nevoie de o victorie în deplasarea la Aris.

Thomas a marcat în minutul 30 şi fanii echipei lui Lucescu începuseră sărbătoarea în tribune.

Aris a egalat în debutul reprizei secunde, o remiză fiind la rândul ei suficientă pentru titlu. PAOK nu s-a mulţumit cu puţin, Taison marcând golul victoriei în minutul 62.

Michailidis a fost eliminat spre finalul meciului pentru cumul de cartonaşe, dar echipa sa a conservat rezultatul, obţinând al patrulea titlu din istorie.

Pentru Răzvan Lucescu este al doilea titlul cu PAOK, după reuşita din 2019.

AEK Atena a câştigat cu 3-0 cu Lamia, şi spera într-un eşec al adversarilor din fruntea clasamentului. Victoria lui PAOK face însă ca atenieni să rămână doar pe locul secund. Poziţia a treia în clasament este ocupată de Olympiakos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels