Business Internaţional

Rezultate financiare

Rezultate financiare

Foto AFP

Autor: Vlad Popescu, Marius Oncu

27.07.2011, 00:02 67

Profitul net al Ford a crescut în trimestrulfiscal aprilie-iunie cu circa 22% faţă de aceeaşi perioadă a anuluitrecut, la 2,55 mld. dolari, iar veniturile grupului au urcat cu18%, la 33,1 mld. dolari. Ford deţine fabrica de automobile de laCraiova.

UPS (United Parcel Service), cel mai mare grupde curierat din lume, a anunţat un profit net de 1,06 mld. dolariîn trimestrul al doilea, în creştere cu 25,4% faţă de cele 845 mil.dolari din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Profitul net al UBS, cea mai mare bancăelveţiană, a scăzut cu 49% în trimestrul al doilea, la 1 mld.franci elveţieni, sub estimările analiştilor, din cauzarezultatelor slabe pe trading, iar grupul a anunţat reducerisemnificative de costuri, scrie agenţia de presă ThomsonReuters.

BP, al doilea grup petrolier european, aînregistrat un profit net de 5,6 mld. dolari în trimestrul aldoilea, sub estimările analiştilor, din cauza producţiei scăzutecauzate de lucrări de mentenanţă la instalaţii din Golful Mexic,Angola şi Marea Nordului, transmite Bloomberg.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO