Business Internaţional

Un fost director al CIA şi un fost comandant suprem al NATO vin la Bucureşti să discute despre problemele de securitate

David Petraeus

David Petraeus

Autor: Corina Zamfir

13.04.2017, 19:23 440

Un fost director al CIA şi un fost comandant suprem al NATO se vor alătura altor oficiali de rang înalt din Bucureşti pentru a discuta o gamă largă de probleme, de la migraţie şi până la terorism, scrie Daily Mail.

Populismul şi decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană sunt alte teme de discuţie care vor fi abordate în şedinţa din data de de 4-5 mai, organizată de think tank-ul românesc Strategikon.

De asemenea, discuţiile cu privire la necesitatea ca oficialii să coopereze cu sectorul privat şi mediul academic nu vor lipsi din ordinea de zi, se arată într-o declarative trimisă către The Associated Press, citată de Daily Mail.

Fostul director al CIA, David Petraeus, şi fostul generalul militar american, Philip M. Breedlove, care a supravegheat modificările profunde ale NATO pentru a face faţă unei Rusii puternice şi ameninţării extremismului islamic înarmat din Orientul Mijlociu şi Africa, vor participa la întâlnire. Breedlove a părăsit postul în 2016.

Preşedintele Strategikon este Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedintele Parlamentului European.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO