Business Internaţional

Wizz Air face angajări: se caută însoţitori de zbor

Wizz Air face angajări: se caută însoţitori de zbor

Autor: Bianca Dorobanţu

15.01.2016, 16:30 5930

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, recrutează însoţitori de zbor pentru Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Târgu Mureş, conform unui anunţ postat pe site-ului companiei.

Candidaţii sunt invitaţi la Hotelul Ramada Plaza, din nordul Bucureştiului, pe 19 ianuarie şi la Hotelul Internaţional din Iaşi, pe 21 ianuarie, la ora 09.00, cu CV-ul în limba engleză, o scrisoare de recomandare şi două poze recente. Procesul de recrutare poate dura până după-amiază.

Compania aeriană a introdus noi rute de zbor, adăugând noi aeronave bazelor din ţară. În 2015, a anunţat deschiderea unei baze la Iaşi, care va deveni a 23-a bază operaţională Wizz Air, începând cu luna iulie 2016, cu rute spre Bologna, Larnaca, Roma şi Tel Aviv.

Cele mai noi rute Wizz Air anunţate sau a căror operare a început în 2015 includ Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Cerinţele pentru a putea fi însoţitor de zbor sunt următoarele:

-vârstă de cel puţin 18 ani

-diplomă de bacalaureat

-fluenţă în limba engleză, scris şi vorbit

-abilităţi de înot

-exprienţă în relaţii cu clienţii şi în vânzări

-paşaport valabil

-abilităţi de comunicare

-flexibilitate

-capacitatea de a lucra sub condiţii de stress

-capacitatea de a lucra în echipă

De asemenea, tatuajele şi piercingurile sunt acceptate atât timp cât nu sunt vizibile prin uniformă, iar dacă ai dioptrii de peste + sau – 4, este posibil să nu treci de testul oftalmologic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO