Investiţii care schimbă sudul litoralului. „Credem foarte tare în potenţialul acestei zone. Ne dorim să investim an de an“

31 iul 2018 Autor: Roxana Petrescu

Câteva iniţative private încep să remodeleze zona de sud a litoralului românesc, atenţia la detalii şi coerenţa designului transformând aceste „inserţii“ în alternative reale la vacanţele peste hotare, scrie revista După Afaceri Premium.

„Achiziţionată în 2016 şi reamenajată complet, atât la interior, cât şi la exterior în 2017, Casa Stavros îşi aşteaptă turiştii cu aer de Grecia, pool bar şi plajă privată“, spune Laura Iancu, project managerul echipei care a imaginat pensiunea Casa Stavros din staţiunea 2 Mai.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2018

 
Cuvinte cheie:
investitii
, litoral
, potential
, afaceri
, design
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide