Business Travel

Un turist al Genius Travel către ZF: Nu ştiu cum să îi spun fiului meu că anul acesta familia noastră nu va pleca în nicio vacanţă! Voi depune plângeri împotriva acestor impostori şi rog ca toţi cei păgubiţi să mi se alăture!

Un turist al Genius Travel către ZF: Nu ştiu cum să...

Autor: Mirabela Tiron

17.08.2016, 13:17 1291

Mirela D, unul din turiştii care au cumpărat vacanţe de la agenţia de turism Genius Travel, ce i-a anunţat că nu le mai poate onora călătoriile dat fiind că va intra în insolvenţă, a transmis către ZF un mesaj. “Vă aduc la cunoştinţă că fac parte din mulţimea turiştilor înşelaţi de această agenţie. Urma să plecăîn concediu pe data de 2 septembrie dar sâmbătă am realizat ca am fost înşelaţi.

Voi merge în continuare la lucru nu mă voi plânge, dar nu ştiu cum să îi spun fiului meu că anul acesta familia noastră nu va pleca în nicio vacanţă! Voi depune plângeriîmpotriva acestor impostori şi rog ca toţi cei păgubiţi să mi se alăture în demersul meu”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO