CM Brazilia 2014

Brazilia, ghidul complet: ce poţi face ca turist în ţara Cupei Mondiale

Brazilia, ghidul complet: ce poţi face ca turist în...

Autor: Nicoleta Lepădatu

23.06.2014, 13:25 1248

Cea mai mare ţară din America de Sud este locul unde trebuie să ajungi măcar o dată în viaţă. Şi CM de Fotbal de anul acesta pare pretextul perfect. Dacă nu eşti pasionat de fotbal, nici de samba, poate te vom convinge când îţi vom spune despre cei aproape 7.500 de kilometri de coastă, cu plaje incredibile, despre jungla amazoniană, sau, dacă eşti un citadin convins, despre oraşe senzaţionale precum Sao Paulo, Rio de Janeiro, Brasilia.

Şi pentru că vrem să-ţi demonstrăm că ai de unde alege, vom face o trecere în revistă a celor mai grozave locuri pe care le poţi vizita în Brazilia, vom face o listă cu sfaturi utile şi nu în ultimul rând îţi vom spune care sunt locurile noastre preferate.

SAO PAULO

Este cel mai mare oraş al Braziliei şi al Americii de Sud, dar şi al cincilea oraş al lumii ca mărime. Este bogat, cosmopolit şi locul unde s-au stabilit un număr important de imigranţi italieni, portughezi, spanioli şi germani, lucru pe care îl vei observa în cultura şi gastronomia locului. Sao Paulo găzduieşte Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, dar şi săptămâna modei .

CE SĂ VIZITEZI

Avenida Paulista

Este bulevardul care leagă partea nouă cu cea veche a oraşului Sao Paolo şi locul unde vei găsi muzee, teatre, galerii de artă, dar şi restaurante şi centre comerciale. Într-un cuvânt, locul pe care nu trebuie să-l ratezi.

Citiţi mai mult pe www.gq.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO