Companii

A&D Pharma continuă cu L'Occitane

Autor: Ioana David

02.08.2011, 11:46 423

A&D Pharma, cel mai mare grup din industria locală demedicamente, şi-a programat să deschidă cel puţin un magazin decosmetice L'Occitane până la sfârşitul anului, în timp ce noispaţii dedicate acestor produse vor fi amenajate în farmaciileSensiblu pe care le operează.

"Investiţia medie pentru un magazin se situează în jurul cifreide 100.000 de euro", a spus Lucia Ciuhureanu, brand managerL'Occitane. Produsele L'Occitane sunt aduse în Romana de grupulA&D Pharma, prin intermediul farmaciilor Sensiblu, careoperează şi magazinele de cosmetice cu acelaşi nume.

Potrivit ultimelor informaţii disponibile, L'Occitane a avutvanzari de aproximativ 2 mil. euro în 2008. În prezent există 6magazine L'Occitane (în Bucureşti, Constanţa şi Cluj) şi 15 spatiispecial amenajate, "cornere" (colţuri), în cadrul farmaciilorSensiblu (din Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Cluj, Ploieşti,Braşov). A&D Pharma este cel mai mare grup din industria localăde medicamente, cu afaceri de aproape 800 mil. euro pe două liniide business, distribuitorul Mediplus şi reţeaua de farmaciiSensiblu, potrivit calculelor ZF. A&D Pharma mai include odiviziei de sales & marketing şi clinicile Anima.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO