Companii

Alexandra Riştariu a trecut de la şefia businessului local al Mondelez la conducerea marketingului pe 12 pieţe. Noul managing director al Mondelez România, Mateja Podgornik, a gestionat activităţi de achiziţie şi integrare a companiei Chipita

Alexandra Riştariu a condus Mondelez România din 2019.

Alexandra Riştariu a condus Mondelez România din 2019.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.01.2023, 16:45 372

Mondelez International, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul dulciurilor, a numit-o pe Mateja Podgornik în funcţia de managing director România şi Slovenia în cadrul Mondelez International începând cu ianuarie 2023.

Alexandra Rîştariu, care deţinea anterior funcţia de managing director România, va fi marketing director of bakery and meals pentru întreaga regiune South Central Europe (SCE), care include 12 pieţe: România, Bulgaria, Grecia, ţările din estul Adriaticii şi Cipru.

Mateja Podgornik a deţinut anterior funcţia de category planning & activation lead SCE, după o perioadă în care a gestionat activităţi de achiziţie şi integrare a companiei Chipita, din funcţia de senior manager M&A project, commercial planning. Mateja are o experienţă extinsă şi variată în Mondelez, fiind în companie de 14 ani. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO