Deşi în prezent deţine una dintre cele mai importante businessuri româneşti din domeniul cofetăriei şi patiseriei, Alice Pascariu a debutat în lumea afacerillor cu un dozator de sucuri Cornelius, care era luat tot din împrumuturi de către cumnatul său.
„Avem în medie 800-900 de clienţi pe zi. De luni până joi sunt mai puţini clienţi, cam 700 pe zi, însă începând de vineri avem şi 1.300 de clienţi. Iar la sărbătorile mari am reuşit performanţa de a ajunge la 1.500-1.600 de clienţi pe zi. Dacă eşti atent la ce spune clientul este imposibil să nu ajungi unde trebuie“, spune antreprenoarea, care deţine cofetăria prin intermediul firmei Pepas 2000.
În 2014, compania a avut o cifră de afaceri de 17,8 mil. lei, iar anl trecut a ajuns la circa 19,5 milioane de lei, conform calculelor ZF pe baza creşterii de 9,2% anunţată de Alice Pascariu. În 2014, Pepas 2000 a avut un profit de peste 2 milioane de lei.