Companii

Andersen Global, asociaţie internaţională de firme de consultanţă, fondată în 2013 în SUA, îşi extinde activitatea în Europa printr-un acord de colaborare cu firma românească CMF Consulting

Andersen Global, asociaţie internaţională de firme de...

Autor: Roxana Rosu

15.03.2023, 10:15 87

Andersen Global, asociaţie internaţională de firme de consultanţă independente, fondată în 2013 în SUA, îşi extinde activitatea în Europa printr-un acord de colaborare cu CMF Consulting (CMF), firmă de servicii de evaluare din România.

Înfiinţată în 1992, CMF oferă servicii de evaluare şi consiliere în afaceri în diverse industrii, inclusiv telecomunicaţii, hoteluri, asistenţă medicală, farmaceutică, alimentaţie, reţele şi distribuţie de retail, gaz şi electricitate, diferite tipuri de centrale electrice (petrol, gaz, cărbune, inclusiv surse regenerabile de energie).

„Colaborarea noastră cu Andersen Global este un pas strategic în dezvoltarea noastră ca furnizor de servicii de evaluare de top în Europa. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu firmele membre şi colaboratoare ale Andersen Global şi să ne valorificăm cunoştinţele şi resursele pentru a ne îmbunătăţi capacitatea de a servi clienţii la nivel global.”, a declarat Elena Apostolescu, Managing Partner CMF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO